Presentatie Holidaystyle DX-pedities met een TEP-ervaring bijeenkomst 28 september

Voordat we op 9 oktober feest gaan vieren is er eindelijk een afdelingsbijeenkomst op dinsdag 28 september in de Hoystack in Sassenheim, waar Jaap PA7DA iets gaat vertellen over de Holidaystyle DX-pedities met een TEP-ervaring.

Ook voor deze bijeenkomst aanmelden via a28@veron.nl

Arduino voor de radio amateur. Cor PA0GTB. Online lezing op 18 februari 2020 uur

Cor PA0GTB heeft al meerdere artikelen in Electron geschreven over dit onderwerp. Cor neemt ons mee in de geheimen van de Arduino. Tijdens de lezing vertelt Cor wat een Arduino is, hoe en waarmee programmeer je deze en zal een aantal voorbeelden laten zien. Waaronder ook een project dat in Electron van maart zal verschijnen.

Wanneer:

De lezing wordt gegeven op donderdag 18 februari 2021 en begint op 20.00 uur en duurt ongeveer 60  tot 90 minuten.

Hoe:

VERON maakt gebruik van GoToMeeting. Via een Nieuwsbrief krijgen de personen die hebben ingeschreven een link toegestuurd. Indien u zich heeft uitgeschreven voor de Nieuwsbrief dan is het niet mogelijk om u een uitnodiging te sturen.

Aanmelden:

Aanmelden kan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKD7fyUvbGTumLxQRTuuUc9e8bJUu0syKccfHGEUJzE__iIg/viewform

GoToMeeting Software eventueel eerder te downloaden kan via https://www.gotomeeting.com/nl-nl. Maar G2M kan ook gebruikt worden met Google Chrome en met een app op iPhone, iPad of Android-apparaat

Hopelijk tot ziens tijdens de Online lezing

73 Johan, PA3JEM