Voorlopig geen N-cursus

Gezien de ernst van de Coronacrisis is er voorlopig ( tot 1 juni) geen N-cursus. Deze N-cursus die thuis gehouden wordt bij Jaap PA7DA aan de grote eettafel, voldoet niet meer aan de richtlijnen uitgegeven door de overheid. Z0 er weer door de overheid toestemming wordt gegeven wordt de N-cursus weer hervat.

Landelijke VERON nieuwsbrief nu ook voor niet-leden beschikbaar

Schrijf je in voor de VERON Nieuwsbrief

nieuwsbrief december 2019Begin 2018 is de VERON webredactie gestart met het versturen van de VERON nieuwsbrief.  Met de bedoeling om het nieuws dat op de website wordt geplaatst extra onder de aandacht te brengen. En dat heeft gewerkt. Als in 2018 de webredactie start met de nieuwsbrief zitten er 2000 e-mailadressen in het bestand. Inmiddels is dit opgelopen tot 4500. Uit de enquête blijkt ook dat de leden de nieuwsbrief waarderen rond de 8. Tijd om de volgende stap te zetten waardoor ook niet-leden toegang krijgen tot de VERON Nieuwsbrief.

Geen lid maar wel de VERON Nieuwsbrief ontvangen?

Om de nieuwsbrief te kunnen versturen heeft de webredactie wel uw e-mailadres nodig. Als u de benodigde gegevens hiernaast invult en op ‘Registreer’ klikt bent u geregistreerd voor de VERON Nieuwsbrief. Wilt u zich weer uitschrijven? Onderaan elke nieuwsbrief zit de mogelijkheid om u uit te schrijven. Natuurlijk heeft u vooraf de privacy policy gelezen.

VERON lid en de nieuwsbrief ontvangen?

Leden ontvangen de nieuwsbrief automatisch indien een e-mailadres is opgenomen in het VAS (VERON Administratie systeem). Dit heeft ook als voordeel dat u zelf uw gegevens kunt inzien. Lees hiervoor de Mijn VERON FAQ. Ook hier geldt dat u zich kunt uitschrijven voor de nieuwsbrief door de mogelijkheid te gebruiken die onderaan elke nieuwsbrief staat.

Enquête in elke Nieuwsbrief

Aan het einde van elke nieuwsbrief vragen we uw mening. Door op de knop “Geef deze nieuwsbrief een cijfer” te klikken kunt u terugkoppeling geven. Wat vindt u juist goed aan de nieuwsbrief en wat niet? Door uw terugkoppeling kan de webredactie de nieuwsbrief aanpassen aan de wensen van de radioamateur.

VERON Nieuwsbrief

VERON leden ontvangen de nieuwsbrief automatisch. Maar ook niet leden kunnen de Nieuwsbrief ontvangen. Vul onderstaande gegevens in. Zodra u op registreer klikt gaat u akkoord met onze privacy policy
  

Wel ingeschreven maar nieuwsbrief toch niet ontvangen?

Ook dat is mogelijk. Een nieuwsbrief kan herkent worden als spam door uw internet provider. Als dit zo is kan het zijn dat de nieuwsbrief in uw spamfolder is afgeleverd. Indien u zich heeft afgemeld voor de nieuwsbrief dan ontvangt u deze niet meer. Ook niet als u zich opnieuw aanmeldt. Nieuwsbrieven kunnen niet per terugwerkende kracht worden verzonden.

Redactie@veron.nl voor tips

Heeft u een tip voor de nieuwsbrief, website, PI4AA of voor een artikel in Electron. Stuur deze naar redactie@veron.nl dan komt dit automatisch bij alle redacties.