Via deze pagina kan iedereen verkopen of kopen. Zoek je iets? Of wil je iets kwijt? Neem dan contact op met de webredactie via de webredacteur via PA7DA via pa7da@veron.nl.

 

Te koop aangeboden!

Van Gunter PA3CKU

Het is een Diamond CPV U 8   8band antenne

80-40-20-15-10-6-2m-70cm verticaal 200W SSB (HF) 150W FM (6/2/70) 2,7m lang

Dit is een compacte verticale antenne die iets minder dan 3m hoog staat. Hij kan met gemak 100 Watt aan. Het dekt alle HF-banden (80m – 10m – maar niet WARC) plus 6m, 2m en 70cms. Het vereist geen afzonderlijke radialen. Het wordt geleverd met korte stijve radialen en de antenne is ontworpen om aan een mast te worden geklemd – inclusief hardware. De antenne mag niet lager dan 1,5 m boven de grond worden gemonteerd, maar mag op elke hoogte daarboven worden gemonteerd. Het is gemakkelijk af te stemmen en elke band kan worden aangepast aan een bepaalde frequentie. De feed is 50 Ohm en de antenne is voorzien van een SO-239 socket. De antenne is volledig weerbestendig en prachtig ontworpen. Het is ook ideaal voor mobiel werk en kan op veel uitbouwen en schuurtjes geplaatst worden geplaatst.

E-mailadres: tom.kyle@live.nl

 

 

Te Koop aangeboden!

Grundig Satellit 2400 professional wereldontvanger.

2 schakelaars hebben een spuitje contact spray nodig
n.l. de BFO / SSB en de Batt / verlichting deze haperen soms.
De radio heeft verder geen gebreken of beschadigingen.
Batterij-compartiment heeft geen lekkende batterijen gehad.
De antenne is nog kaars recht.
Gewicht ongeveer 7,5 kG
De radio dient opgehaald te worden in Katwijk

Bieden vanaf 100 Euro
Mail adres: pd9ks@veron.nl

        

 

Gezocht!

De contestgroep PI4LDN heeft namens de afdeling een hoeveelheid amateurspullen uit nalatenschap ter beschikking gekregen, zoals meetapparatuur en zendapparatuur maar ook antennes. Deze spullen zijn voor een groot deel opgeslagen bij één van de leden thuis. Maar het staat zo’n beetje her en der verspreid.

Om alles netjes en geordend op te bergen zoeken wij minimaal één grote archiefkast. Liefst een afsluitbare, metalen kast met stevige (metalen) planken.

Heeft u of weet u zo’n kast, laat het ons dan weten. Een mailtje naar pi4ldn@outlook.com is voldoende.