Stand van zaken bij de organisatie van examens

Wij weten dat er kandidaten zijn die er helemaal klaar voor zijn om hun examen af te leggen. Helaas is dat op dit moment nog even niet mogelijk. Graag geven we een update over hoe de Stichting Radio Examens (SRE) omgaat met de huidige situatie.

Samenkomsten zijn verboden
Op dit moment geldt dat samenkomsten tot 19 mei verboden zijn. Dit verbod is ook van toepassing op onze examens. In de week voor 19 mei zal het kabinet een besluit nemen of de maatregelen versoepeld kunnen worden. Besluit het kabinet dat samenkomsten weer kunnen plaatsvinden en gaat het daarbij om aantallen personen die voor ons het organiseren van examens reëel mogelijk maken? Dan organiseren we zo spoedig mogelijk nieuwe examens.
De nieuwe examens zijn in de eerste instantie voor kandidaten die zich hadden opgegeven voor de examens van 13 mei in Assen en van 25 mei in Vlaardingen. Zij worden door ons benaderd en krijgen voorrang op de latere inschrijvingen.

Had je je nog niet ingeschreven voor een examen? Dan kan je je via deze website inschrijven voor de geplande examens die in september (Veldhoven) en november (Nieuwegein) worden georganiseerd.

Maatregelen tijdens de examens
De veiligheid van onze kandidaten en vrijwilligers blijft bij de organisatie van onze examens het belangrijkste. Mogen we binnenkort weer examens organiseren? Dan is het goed om te weten, dat we extra maatregelen nemen om de risico’s van verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Omdat wij examens organiseren op verschillende locaties, verschillen de maatregelen per locatie. Wij informeren de kandidaten over de maatregelen die wij nemen.

Bestuur Stichting Radio Examens

Dit bericht is een kopie van het bericht van Stichting Radio Examens